Juhlavuoden tapahtumia

Perinne-Finlandia 75 km P 25.2.2023

50-v juhlavuoden kunniaksi herätetään henkiin Hämeenlinna – Lahti reitti. Matkalla on rajoitettu määrä latuasemia ja alkuosa reitistä on kapeaa moottorikelkalla ajettua latu-uraa. Pääosin alkumatkasta tulee olemaan kaksi rinnakkaista latu-uraa, mutta matkalla on myös osioita, joissa on vain yksi latu-ura. Ensimmäinen latuasema on Lammilla ja sen jälkeen reitti yhdistyy Papinkaivon latuaseman jälkeen 62 km reittiin. Reitti tulee suorittaa 10 tunnin aikana. Lähtö on Hämeenlinnasta klo 8:00. Lammilla latuasema sulkeutuu klo 12:30. Tapahtuma järjestetään, mikäli lumitilanne sen sallii. Mikäli latua ei pystytä reitille sääolosuhteista tai muista syistä johtuen toteuttamaan, siirtyy ilmoittautuminen automaattisesti 62 km P matkalle. Osallistujamäärä on rajoitettu 500 osallistujaan, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille järjestetään vapaaehtoinen bussikuljetus Lahden Messukeskuksen edestä klo 6:30. Kuljetus on maksullinen (á 30 €). Bussimaksu tulee suorittaa etukäteen rekisteröintijärjestelmässä. Bussiin voi lähtöpaikalla Hämeenlinnassa jättää pienen varustekassin, joka toimitetaan maaliin varustesäilytykseen. Kisakanslia aukeaa 6:00. Osallistumismaksuun sisältyy kolmen latuaseman palvelut, määräajassa maaliin saapuneille mitali, diplomi, lämmin ruoka ja sauna.

Kuutamo-Finlandia 32 km V 25.2.2023

Lähtö ja maali Lahden Urheilukeskuksen stadionilta. Tapahtumaan voi osallistua rennolla meiningillä, tarjolla uusia elämyksiä ja talviyön huumaa. Hiihtäjillä tulee olla oma otsalamppu. Lähtöaika on klo 20:00. Reitti tulee suorittaa 5 tunnin aikana. Maali sulkeutuu klo 01:00. Osallistumismaksuun sisältyy latuasemien palvelut, määräajassa maaliin saapuneille mitali, diplomi, iltapala ja sauna.

Veteraanien pitkien matkojen SM-hiihdot 25.2.2023

  • Sarjat M/N40, M/N50, M/N60 ja M70.

  • Matka kaikilla sarjoilla 62 km P.

Ilmoittautumisen yhteydessä on valittava veteraanien SM-hiihdot, kansallinen lisenssinumero sekä seura. Kunkin ikäryhmän kolme parasta palkitaan SM-mitalein.

Finlandia-hiihdon alkuperäinen latukartta 70-luvulta.

Previous
Previous

Lämmittele Tartossa ennen finlandia-hiihtoa!

Next
Next

Uusittu ilme, uudistetut nettisivut