LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
24-25. helmikuuta 2018

VIERUMÄKI
NAISTEN FINLANDIA
9-11. helmikuuta 2018

Naisten Finlandia-hiihto

Naisten kymppi ja viikonloppu Vierumäellä
 

Starttaa hiihtolomakauteen ystäviesi kanssa Vierumäellä!

Finlandia-hiihto järjestää yhteistyössä Vierumäen Urheiluopiston kanssa Naisten Finlandian 9-11.2.2018, pari viikkoa ennen Finlandia-hiihdon päätapahtumaa.

Tapahtuma on suunnattu pääasiassa hiihtoharrastuksen aloittelijoille ja harrastelijoille. Tarkoituksena on järjestää rento tapahtumaviikonloppu pelkästään naisille maastohiihdon merkeissä Vierumäen kauniissa maastossa. Ohjelmaan kuuluu myös erilaisia luentoja ja harjoituksia viikonlopun aikana, sekä yhdessäoloa ja illanviettoa oman halun mukaan.

Vierumäen täysihoitopakettiin kuuluu luonnollisesti niin majoitus viikonlopun aikana, kuin ruokailu. Tarkemman ohjelman voit nähdä alla olevasta linkistä, josta voit myös tilata paketin itsellesi ja tottakai myös ystävällesi!

Finlandia-hiihto on järjestämässä lauantain hiihtotapahtuman Vierumäellä. Radan pituus on noin 12 km, joka hiihdetään kahtena kuuden kilometrin lenkkinä. Kaikki hiihtoon osallituneet palkitaan mitalilla.

Toimi seuraavasti :

  • Tilaa Vierumäen täysihoitopaketti
    • Täältä näet lisäksi viikonlopun ohjelman. Täytä kaavake ja jatka ohjeiden mukaan.
  • Ilmoittaudu Naisten Finlandian hiihto-osuudelle
    • Valitse Naisten Finlandia ilmoittautumiskaavakkeesta ja täytä yhteystietosi. Lopuksi klikkaa "hyväksy/lisää uusi osallistuja" ja nimesi ilmestyy "seuraava vaihe" yläpuolelle. Siirry seuraavaan vaiheeseen, jossa voit ilmoittaa maksajan tiedot (mikäli esim. työnantajasi maksaa osallistumismaksun). Jatka ohjeiden mukaan.

Huomioithan tilata sekä Vierumäen ohjelma/täysihoitopaketin ja Naisten Finlandia-hiihdon osallistumisoikeuden.

Mikäli haluat ottaa koko perheesi mukaan Vierumäelle, kysy majoitusta erikseen.

  
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.