LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
27.-28. helmikuuta 2021

COVID-19 Ohjeistus

Tapahtumanaikaiset Covid-19 Erityisjärjestelyt
 

Seuraamme Covid-19 tilannetta sekä valtioneuvoston ohjeistuksia. Päivitämme ohjeitamme tilanteen mukaan.

 

Tapahtumaan osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

Kisakansliassa varaa riittävästi aikaa ja varaudu jonottamaan tarvittaessa ulkona. Suosi kiireettömimpiä aikoja. Kisakansliaan pääsevät vain osallistujat. Sisään- ja uloskäynti järjestetään eri ovista, jotta kulkusuunta sisätiloissa säilyisi yhdensuuntaisena. Rintanumeroiden jako tapahtuu mahdollisimman väljästi numeroiden mukaan.

Mikäli mahdollista, vältä varustesäilytystä. Mikäli käytät varustesäilytystä, noudata turvavälejä sekä tuodessasi että noutaessasi varustesäilytyskassia.

 

Muihin osallistujiin ja toimitsijoihin pyritään pitämään vähintään 1,5 m turvaväli.

Kädet desinfioidaan ennen kisakansliaan tuloa. Tapahtuma-alueella on useita käsienpesu- ja desinfiointimahdollisuuksia.

Huomioidaan tarkasti yleiset hygieniaohjeet koko tapahtuman ajan: käsien pesu, oikeaoppinen yskiminen, niistä vain kertakäyttöiseen paperiin jne.

 

Pyydämme käyttämään kasvomaskia kisakansliassa sekä saapuessasi lähtöalueelle. Lähtöalueelle on järjestetty hävityspiste kasvomaskeille.

Osallistujat erotellaan lähtöajoin pienempiin, maksimissaan 500 hengen ryhmiin aikaisempien vuosien tulosten ja tavoiteaikojen perusteella. Lähtö suoritetaan vierivänä rolling start lähtönä, lukuunottamatta kilparyhmiä.

Huoltopisteet latuasemilla ovat normaalia pidemmät. Pöytien alkupäässä voi olla ruuhkaa, joten etene huoletta pidemmälle. Kosketa vain sitä mukia ja/tai annoskuppia minkä otat, juomia ja annoksia ei ojenneta.

 

Mitaleita ei pujoteta kaulaan, eikä palkittuja kätellä.

Kilpailun jälkeen ruokailu on järjestetty pakatuin annoksin.

Osallistujien suositellaan peseytyvän kotona. Saunat ja suihkut eivät ole käytössä.

 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.