Virtual Finlandia-hiihto 20.2-14.3.2021

Osallistu virtuaaliseen Finlandia-hiihtoon
 

Virtual Finlandia-hiihto (lyh. VR) on Finlandia-hiihdon virtuaalinen vaihtoehto tapahtuman järjestämiselle pandemia-aikana. Virtuaalitapahtuman tarkoitus on antaa liikunnan ystäville mahdollisuus osallistua tapahtumaan haluamassaan paikassa itsenäisesti ja mahdollisimman turvallisesti.

Virtuaali Finlandia-hiihto ei ole kilpailu, eikä palkintoja jaeta. Osallistujien kesken arvotaan 10 osallistumisoikeutta vuoden 2022 Finlandia-hiihtoon. Jokainen osallistuja saa suorituksestaan Virtual Finlandia-hiihto diplomin.

Virtuaalitapahtumaan ilmoittaudutaan tältä sivulta. Tapahtumalle on määritetty aikaraja, jona aikana tapahtumaan on mahdollista osallistua. Tapahtumaan voi ilmoittautua jo etukäteen ja ilmoittautua voi aina viimeiseen päivään asti, jolloin tapahtuma on aktiivinen. VR -tapahtuman voi suorittaa 20.2.-14.3.2021 välisenä aikana, ilmoittautua voi jo ennakkoon.

Matkoina on valittavissa lyhyempi vaihtoehto 10-20 kilometriä tai pidempi 30-65 km. Suoritus tulee tehdä yhtäjaksoisena.

Finlandia-hiihdon pääreitti on kiinni. Reitti oli auki 27.-28.2. välisenä aikana, jolloin puolustusvoimilta oli alueelle pääsy. 32/20 km reitit ovat vielä hiihdettävissä. Lisäksi Lahdesta ja Hollolasta löytyy useita muita reittejä. Virtuaali Finlandiaa ei tarvitse suorittaa ko. reitillä vaan paikan ja tavan voit valita vapaasti itse. Tapahtuma on käynnissä 14.3. saakka.

Maanantai 1.3.2021: Ilmoittautumien oli aamupäivällä hetkellisesti kiinni, vika on nyt korjattu.

 

 

Mikäli huomaat tuloksessasi virheen, ilmoitathan oikean tuloksen osoitteeseen toimisto@finlandiahiihto.fi ja korjataan tilanne

 

lisätietoja:

Ilmoittautumisjärjestelmää ylläpitää Finlandia-hiihdon virallinen tulospalveluyhteistyökumppani Ultimate Sports Service Aps. Sinut siirretään ilmoittautumisen ajaksi Ultimate Sports Service:n onreg.com ilmoittautumisjärjestelmään. Kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kun ilmoittautuminen on valmis, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Sähköpostissa on mainittu myös käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joilla pääset tarvittaessa muokkaamaan tietojasi. Ilmoittautumisjärjestelmässä pääset myöhemmin vaihtamaan vaikka matkasi pituutta - ja lähettämään tuloksesi tulospalveluun.

Jos et ole ilmoittautumisesi jälkeen saanut sähköpostiviestejä, tarkistathan roskapostilaatikkosi. Viestien lähettäjän osoite on noreply@mail.onreg.com.

Virtuaali -tapahtuma ei ole kilpailu, joten tiukkoja sääntöjäkään ei ole.

Matkoina on valittavissa lyhyempi vaihtoehto 10-20 kilometriä tai pidempi 30-65 km. Suoritus tulee tehdä yhtäjaksoisena. Mikäli mittaat tulosta (esim. älykello, älypuhelin tai vastaava), voit pysäyttää ajanoton taukojesi aikana.

Matkan voi suorittaa haluammallaan tavalla: hiihtäen, juosten tai vaikka pyöräillen (huom. aikaisemmin vain hiihto oli vaihtoehtona, yleisön pyynnöstä muutimme käytäntöä).

Tulos tulee ilmoittaa tulospalveluun viimeistään 14.3.2021 aikana.

VR-hiihdolla ei ole vaikutusta hiihtoneuvos titteliin, eikä siitä myöskään saa leimaa Worldloppet passiin.

Osallistuja voi mitata suoritustaan omalla laitteellaan ja lähettää tuloksen Virtual Finlandia-hiihto tulospalveluun. Suoritus voidaan mitata yleisimmillä laitteilla, kuten älykello tai älypuhelin.

Osallistuja voi lähettää laitteeseen tallennetun loki -tiedoston tulospalveluun, mikäli laite on yhteensopiva järjestelmän kanssa. Tuloksesi voit lähettää useamman kerran, mutta vain viimeisin lataus rekisteröityy tulospalveluun.

Ohjeita tuloksen lataamiseen löydät täältä.

Osallistuja voi myös lähettää mittaamansa tuloksen tulospalveluun manuaalisesti. Tällöin kirjaa ylös hiihtämäsi matka ja siihen käyttämäsi aika ja lisää tiedot tulospalveluun. Mikäli tulospalveluun tiedon lisääminen ei onnistu voit ottaa yhteyttä myös Finlandia-hiihdon toimistoon.

Osallistumismaksu Virtual Finlandia-hiihtoon on 15 EUR, valitusta reitin pituudesta riippumatta. Osallistumismaksu sisältää digitaalisen rintanumeron, jonka voit tulostaa itsellesi suorituksen ajaksi, tulosten käsittelyn sekä digitaalisen diplomin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Worldloppet Virtual Racing Leagueen.

Ilmoittautumisen voit maksaa monipuolisilla maksutavoilla helposti verkossa.
Seuraavilla pankki- ja -luottokorteilla :
Diners Club, Euro/Mastercard, Maestro, VISA/Electron
Seuraavien pankkien verkkomaksuilla :
Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Liikuntaetu/setelit käyvät meille maksuksi. Lisätietoja käyvistä liikuntaeduista saat Hinnasto -sivulta.

Virtuaali -tapahtumassa on käytössä uudempi ilmoittautumisjärjestelmä kuin itse Finlandia-hiihdossa. Ilmoittautumiskäytäntö on kuitenkin hyvin samanlainen: Tee ilmoittautuminen, maksa liikuntaedulla verkossa tai lähetä meille liikuntaetusetelit postitse - maksun vahvistuttua saat kuittauksen sähköpostiisi.

Maksaessasi ilmoittautumisen liikuntaedulla verkossa toimi seuraavasti: 1- Siirry käyttämääsi palveluun (esim. Smartum) ja kirjaudu tunnuksillasi. 2- Etsi Finlandia-hiihto palvelun hakutoiminnolla. 3- Syötä maksettava summa. 4- Kirjoita viesti kenttään saamasi Tilausnumero, minkä sait ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi. 5- Lopuksi hyväksy maksu.

Maksaessasi ilmoittautumisen liikuntaetuseteleillä toimi seuraavasti: Tulosta sähköpostista saamasi kuittaus ilmoittautumisesta ja postita se etuseteleiden mukana toimistoomme (huom, on tärkeää, että liität etuseteleiden mukaan saamasi viestin, viestistä pitäisi ilmetä selkeästi nimesi ja tilausnumero).

Huomioithan, että liikuntaseteleiden postittaminen saattaa kestää, joten postita setelit viimeistään viikkoa ennen tapahtuman sulkeutumista.

 
   
 
 

Worldloppet Virtual League

Virtual Finlandia-hiihtoon osallistujalla on mahdollisuus osallistua Worldloppet Virtual Racing League (VR-liiga) tapahtumaan.

Jokainen, joka on osallistunut 7 eri Worldloppet virtuaalitapahtumaan saavat tunnustukseksi Worldoppetin Virtual Racer -tittelin. Tittelillä on mahdollista tilata Wordloppetin ainutlaatuinen Virtual Racer T-paita sekä osallistua Worldloppetin järjestämiin arvontoihin. Virtuaalitapahtumiin osallistumisesta ei saa Worldloppet leimoja.

Kun ilmoittaudut Virtual Finlandia-hiihtoon sinun pitää erikseen valita, jos haluat osallistua VR-liigaan, ja että tietosi ja tuloksesi voidaan luovuttaa Worldloppetille. Lisäksi sinulla pitää olla tili Worldloppetin MyLoppet palveluun. Rekisteröinti maksuton, mikäli sinulla ei vielä tiliä ole. Worldloppet Virtual Leagueen osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Lisätietoja Virtual Racing Leaguesta osoitteessa www.worldloppet.com/what-is-virtual-racing - Katso myös VR-liigan Facebook sivu!

 
 
 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Intersport
Fazer Aito Olvi Teho Sport Start Osuuskauppa Hämeenmaa
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.