LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
24-25. helmikuuta 2018

VIERUMÄKI
NAISTEN FINLANDIA
9-11. helmikuuta 2018

Peruutusehdot

 

Peruutus- ja Hyvitysehdot

Mikäli Finlandia-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi, järjestäjä pidättää itselleen 50 % osallistumismaksusta ja 50 % maksetusta summasta hyvitetään seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä.

Kilpailijalla tai hänen yhteisöllään, joka peruuttaa hiihdon ei ole oikeutta saada osallistumismaksua takaisin. Kuitenkin kilpailija, joka peruuttaa osallistumisensa 31. joulukuuta mennessä on mahdollisuus siirtää maksamastaan osallistumismaksusta 50 % seuraavalle vuodelle ilmoittamalla peruutuksesta Finlandia-hiihdon toimistolle. → katso yhteystiedot

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Järjestäjä ilmoittaa hiihdon peruutuksesta tiedotusvälineissä ja Internetissä.

Hyvitys

 • Hyvitys on voimassa seuraavan ilmoittautumiskauden ajan: kausi alkaa toukokuusta ja päättyy normaalisti seuraavan vuoden helmikuussa, jolloin Finlandia-hiihto järjestetään. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen.
 • Hyvitystä ei palauteta rahana vaan hyvitys vähennetään seuraavan kauden osallistumismaksusta.
 • Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.
 •  

  Sairastuminen

  Sairaustapauksissa osallistuja voi pyytää hyvitystä. Hyvitys on 50 % maksetusta osallistumismaksusta mikäli virallinen sairastodistus (lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus) on toimitettu viimeistään 31. maaliskuuta mennessä kilpailun jälkeen Finlandia-hiihdon toimistolle. Hyvitys annetaan kuten Finlandia-hiihdon hyvitysehdoissa on kerrottu.

  Toivomme, että ilmoitat toimistolle kuitenkin jo ennen hiihtoa tai kilpailupäivänä, mikäli et voi osallistua.

  Sairastodistuksen voi postittaa tai toimittaa sähköpostitse skannattuna/kuvattuna Finlandia-hiihdon toimistolle. → katso yhteystiedot. Sairastodistuksessa tulee ilmetä selvästi nimesi, syntymäaikasi, sairasoloaika ja lääkärin allerkirjoitus. Diagnoosin ja sosiaaliturvatunnuksen voit huoletta peittää.

   

  Osallistumisoikeuden siirtäminen

  Voimme pyynnöstä siirtää maksetun osallistumisoikeuden toiselle henkilölle

 • Tavallisena ilmoittautumisaikana :
 • Teemme osallistujasiirron maksutta. Mikäli myös matkaa vaihdetaan ja uuden matkan osallistumismaksu on kalliimpi kuin vanha veloitetaan lisäksi osallistumishintojen välinen erotus. Kalliimmalta matkalta siirtyvän hinnanerotusta halvemmalle ei hyvitetä.

 • Jälki-ilmoittautumisen aikana :
 • Veloitamme osallistujasiirrosta 10€. Matkan vaihdosta veloitetaan kuten edellä on mainittu (normaalina ilmoittautumisaikana). Jälki-ilmoittautumisen aikana siirron voi tehdä ainoastaan paikanpäällä kisakansliassa. Uudella osallistujalla tulee olla mukana saamasi vahvistuskirje ja allekirjoittamasi valtuutuskirje hiihdon siirrosta, mikäli et itse pääse paikanpäälle todistamaan henkilöllisyyttäsi.

  Mikäli asianmukaista siirtoa ei ole tehty, osallistumisoikeus evätään ja mahdollinen tulos hylätään.

   
  Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Twiittaa @finlandiahiihto
  • Seuraa meitä Facebookissa
  • 45. Finlandia-hiihto järjestetään 24-25.2.2018
  • Lauantaina 24. helmikuuta 32km & 50km perinteisellä ja sunnuntaina 20km & 50km sekä 100km vapaalla
  • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä
  • Naisten Finlandia 9-11.2.2018 yhteistyössä Vierumäen kanssa!

  Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.