LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
27.-28. helmikuuta 2021

Ilmoittautuminen

Tällä sivulla voit rekisteröidä itsesi ja/tai ryhmäsi Finlandia-hiihtoon. Ole hyvä ja seuraa rekisteröitymisohjeita loppuun asti.
 
1. Osallistujat 2. Yhteystiedot 3. Vahvista 4. Maksu 5. Sähköposti
Osallistujien tiedot ja sarjat
Anna tapahtumaan ilmoitettavan henkilön tiedot ja paina 'Lisää osallistuja' -painiketta. Voit ilmoittaa kerralla useita henkilöitä.
Finlandia-koodi
Hae hiihtäjä koodilla Tyhjennä kentät
Matka #1

     
Matka #2


     
Seura, joukkue
tai yritys #1
Seura, joukkue
tai yritys #2
Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Kansalaisuus
Sukupuoli
Syntymäaika  pp.kk.vvvv
Sähköposti
Matkapuhelin
esim: +358 40 1234 567
FIS-koodi
Alennuskoodi:
Valokuvauslupa: Annan luvan tietojeni luovuttamiseen tapahtuman järjestäjän yhteistyökumppanina toimivan valokuvauspalvelun käyttöön, jotta voin katsella ja tilata minusta otettuja kuvia tapahtuman jälkeen. Kuvat eivät ole julkisesti esillä, eikä yhteystietoja luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.
     
Word tiedostoHyväksy/lisää uusi osallistujaWord tiedosto
 
Alla näet ilmoittamasi osallistujat. (Seuraavassa vaiheessa annat ilmoittajan yhteystiedot.)
Osallistujia yhteensä 0 kpl. Hinta yhteensä 0,00 €
 
Word tiedostoSeuraava vaiheWord tiedosto
 
 

Peruutus- ja Hyvitysehdot

Mikäli Finlandia-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi, järjestäjä pidättää itselleen 50 % osallistumismaksusta ja 50 % maksetusta summasta hyvitetään seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä.

Kilpailijalla tai hänen yhteisöllään, joka peruuttaa hiihdon ei ole oikeutta saada osallistumismaksua takaisin. Kuitenkin kilpailija, joka peruuttaa osallistumisensa 31. joulukuuta mennessä on mahdollisuus siirtää maksamastaan osallistumismaksusta 50 % seuraavalle vuodelle ilmoittamalla peruutuksesta Finlandia-hiihdon toimistolle. → katso yhteystiedot

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Järjestäjä ilmoittaa hiihdon peruutuksesta tiedotusvälineissä ja Internetissä.

Hyvitys

  • Hyvitys on voimassa seuraavan ilmoittautumiskauden ajan: kausi alkaa toukokuusta ja päättyy normaalisti seuraavan vuoden helmikuussa, jolloin Finlandia-hiihto järjestetään. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen.
  • Hyvitystä ei palauteta rahana vaan hyvitys vähennetään seuraavan kauden osallistumismaksusta.
  • Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.
  •  
    Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

    Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.