Ilmoittautuminen

Tällä sivulla voit rekisteröidä itsesi ja/tai ryhmäsi Finlandia-hiihtoon. Ole hyvä ja seuraa rekisteröitymisohjeita loppuun asti.
 
1. Osallistujat
2. Yhteystiedot
3. Vahvista
4. Maksu
5. Sähköposti
Osallistujien tiedot ja sarjat Tyhjennä kentät
Anna tapahtumaan ilmoitettavan henkilön tiedot ja paina 'Lisää osallistuja' -painiketta. Voit ilmoittaa kerralla useita henkilöitä.
Finlandia-koodi Hae hiihtäjä koodilla
Matka #1

     
Matka #2


     
Seura, joukkue
tai yritys #1
Seura, joukkue
tai yritys #2
Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Kansalaisuus
Sukupuoli
Syntymäaika  pp.kk.vvvv
Sähköposti
Matkapuhelin
esim: +358 40 1234 567
FIS-koodi
Alennuskoodi:
Valokuvauslupa: Annan luvan tietojeni luovuttamiseen tapahtuman järjestäjän yhteistyökumppanina toimivan valokuvauspalvelun käyttöön, jotta voin katsella ja tilata minusta otettuja kuvia tapahtuman jälkeen. Kuvat eivät ole julkisesti esillä, eikä yhteystietoja luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.
     
Hyväksy/lisää uusi osallistuja
 
Alla näet ilmoittamasi osallistujat. (Seuraavassa vaiheessa annat ilmoittajan yhteystiedot.)
Osallistujia yhteensä 0 kpl. Hinta yhteensä 0,00 €
 
 
 

Peruutus- ja Hyvitysehdot

Mikäli Finlandia-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi (esim. sota, epidemia, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto, määräys tai suositus), järjestäjä pidättää itselleen 50 % osallistumismaksusta ja 50 % maksetusta summasta hyvitetään seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä tai palautetaan osallistujalle.

Kilpailijalla tai hänen yhteisöllään, joka peruuttaa hiihdon ei ole oikeutta saada osallistumismaksua takaisin. Kuitenkin kilpailija, joka peruuttaa osallistumisensa 31. joulukuuta mennessä on mahdollisuus siirtää maksamastaan osallistumismaksusta 50 % seuraavalle vuodelle ilmoittamalla peruutuksesta Finlandia-hiihdon toimistolle.

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Järjestäjä ilmoittaa hiihdon peruutuksesta tiedotusvälineissä ja Internetissä.

Sairastapaukset

Sairaustapauksissa kilpailija voi siirtää 50 % maksetusta osallistumismaksusta seuraavalle vuodelle mikäli virallinen sairastodistus (lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus) on toimitettu viimeistään 31. maaliskuuta mennessä kilpailun jälkeen Finlandia-hiihdon toimistolle.

Toivomme, että ilmoitat toimistolle kuitenkin jo ennen hiihtoa tai kilpailupäivänä, mikäli et voi osallistua.

Sairastodistuksen voi postittaa tai toimittaa sähköpostitse skannattuna/kuvattuna Finlandia-hiihdon toimistolle.

 • Peitä sairastodistuksesta henkilötunnuksen loppuosa.
 • Hyvitykset

  Huom. Kaikki hyvitykset ovat voimassa enintään seuraavan vuoden Finlandia-hiihtoon asti. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen. Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.

   
  Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

   
  Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.