LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
24-25. helmikuuta 2018

VIERUMÄKI
NAISTEN FINLANDIA
9-11. helmikuuta 2018

Talkoolaiset

Talkoolaiseksi Finlandia-hiihtoon
 

Talkoolaisuus on kauaskantoinen perinnne Suomessa ja ilman vapaaehtoisia toimitsijoita moni tapahtuma jäisi järjestämättä - Finlandia-hiihto mukaanlukien - ilman arvokasta talkoolaistyötä kisojen järjestäminen olisi mahdottomuus.

Talkoolaisuus on asia, johon saattaa jäädä koukkuun. Finlandia-hiihdossa voit kokea unohtumattomia hetkiä yhdessä muun talkoolaisporukkamme mukana, tavata uusia tuttavuuksia ja pitää hauskaa yhdessä tehtävien ohessa.

Talkootöistä voi olla sinulle myös muuta hyötyä, voit saada kokemusta järjestyksenvalvonnasta tai vaikka opiskelujen muodossa; esimerkiksi ensiaputyöstä saatat saada kursseja suoritettua mikäli asiasta sovitaan oppilaitoksesi kanssa.

 

Kiinnostuitko ?

Ota meihin yhteyttä → katso yhteystiedot
Voit myös ilmoittautua netti-kaavakkeella.

Tarvitsemme seuraavia tietoja:

Yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, s-postiosoite), sukupuoli, kansallisuus

Kielitaito ja taso

Tehtävät: Mitkä tehtävät kiinnostavat sinua eniten? Mikäli listasta ei löydy sinua kiinnostavaa tehtävää, valitse joku muu ja kirjoita lisätietoihin mitä haluaisit tehdä.
Vaihtoehdot:

 1. Kisakanslian rakentaminen/ purkaminen
 2. Kisakansliassa työskentely
 3. Löytötavaratoimistossa työskentely
 4. Kisakanslian järjestyksenvalvonta
 5. Asiakaspalvelutehtävät
 6. Kuljetustehtävät
 7. Varustesäilytyksessä työskentely
 8. Opasteiden kiinnitys ja purku
 9. Lähetin työt
 10. Suksiparkki
 11. Muonitus
 12. Latuasemat
 13. Joku muu - mikä?

Kerro hieman lisää itsestäsi. Missä tehtävissä olet aiemmin toiminut urheilukilpailuissa? Onko sinulla jotain erityistaitoja?

Talkoopäivät: Ilmoita päivät, jolloin voit olla talkootyössä. Talkoolaisia tarvitaan runsaasti myös ennen varsinaista kilpailupäivää.

Kisojen toimitsijatyö on vapaaehtoista talkootyötä. Kisaorganisaatio ei korvaa majoitus-, matka- tai puhelinkuluja. Talkoopäivinä tarjoamme ruokailun ja kahvin.

 

Talkoolaisjuhla 2017

Talkoolaisjuhla on Finlandia-hiihdon tapa muistaa talkoolaisten arvokasta työtä

Juhlapaikkana toimii Lahden Messukeskuksen alakerran kabinetti. Juhla pidetään lauantaina 1. huhtikuuta kello 19.00 alkaen.

Kun olet kisaviikolla talkoovuorossa, muista lisätä nimesi talkoolaislistaan, joka löytyy toimipisteesi esimieheltä. Ilmoittaudu aina ensijaisesti esimiehellesi, hän kerää tiedot keskitetysti. Vaihtoehtoisesti voit ottaa myös yhteyttä Finlandia-hiihdon toimistoon → katso yhteystiedot

Mikäli olet jo ilmoittautunut juhlaan, mutta et pääsekään paikanpäälle, toivoisimme, että ilmoittaisit siitä meille ! → katso yhteystiedot

Huom! Emme lähetä erikseen kutsuja juhlaan. Ilmoittautuminen (ja peruuttaminen) on kuitenkin tärkeää, että osaamme varata oikean määrän ruokaa ja juomaa.

Kaikki talkoissa olleet ovat sydämellisesti tervetulleita juhlaan.

Juhlissa järjestetään pienimuotoiset arpajaiset, joten ota pikkurahaa mukaan! 1 arpa 2 € / 3 arpaa 5 €

Sisäänkäynti kabinettiin Teivaankadun viereisestä ovesta.

 

Tunnustukset

Finlandia-hiihdolla on ollut myös tapana palkita ansioituneita talkoolaisia, jotka ovat tukeneet Finlandia-hiihdon toimintaa useampana vuotena.

Tunnustuksia jaetaan yleensä viiden vuoden välein.

 
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 • Twiittaa @finlandiahiihto
 • Seuraa meitä Facebookissa
 • 45. Finlandia-hiihto järjestetään 24-25.2.2018
 • Lauantaina 24. helmikuuta 32km & 50km perinteisellä ja sunnuntaina 20km & 50km sekä 100km vapaalla
 • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä
 • Naisten Finlandia 9-11.2.2018 yhteistyössä Vierumäen kanssa!

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.