Toimitsijajuhla 2022

 

Talkoolaisjuhla on Finlandia-hiihdon tapa muistaa Finlandia-hiihdossa auttaneita toimitsijoita - kaikki mukana olleet pääsevät viettämään yhteisen illan ja kertaamaan tapahtuneita.

Talkoolaiset päättäjäiset torstaina 14.4.2022 keilaturnauksen merkeissä Lahden Hohto-Keilassa!

Sitovat ilmoittautumiset 8.4. mennessä Finskin toimistolle!

Toimitsijat

Toimitsijaksi Finlandia-hiihtoon ?
 

Talkoolaisuus on kauaskantoinen perinnne Suomessa ja ilman vapaaehtoisia toimitsijoita moni tapahtuma jäisi järjestämättä - Finlandia-hiihto mukaanlukien - ilman arvokasta talkoolaistyötä kisojen järjestäminen olisi mahdottomuus.

Talkoolaisuus on asia, johon saattaa jäädä koukkuun. Finlandia-hiihdossa voit kokea unohtumattomia hetkiä yhdessä muun talkoolaisporukkamme mukana, tavata uusia tuttavuuksia ja pitää hauskaa yhdessä tehtävien ohessa.

Talkootöistä voi olla sinulle myös muuta hyötyä, voit saada kokemusta järjestyksenvalvonnasta tai vaikka opiskelujen muodossa; esimerkiksi ensiaputyöstä saatat saada kursseja suoritettua mikäli asiasta sovitaan oppilaitoksesi kanssa.

 

Kiinnostuitko ?

Mikäli haluat toimitsijaksi Finlandia-hiihtoon otathan yhteyttä toimistoomme.
Voit ilmoittautua myös kaavakkeella.

Tarvitsemme seuraavia tietoja:
Yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, s-postiosoite), sukupuoli, kansallisuus. Kielitaito ja taso

Tehtävät: Mitkä tehtävät kiinnostavat sinua eniten? Mikäli listasta ei löydy sinua kiinnostavaa tehtävää, valitse joku muu ja kirjoita lisätietoihin mitä haluaisit tehdä.
Tehtävinä voi olla esimerkiksi

 1. Asiakaspalvelu
 2. Catering
 3. Ensiapu
 4. Järjestyksenvalvonta
 5. Kuljetustehtävät
 6. Latuasemat
 7. Lehdistö
 8. Rakentaminen
 9. Suksiparkki
 10. Varustesäilytys
 11. Lasten Finlandia

Kerro hieman lisää itsestäsi. Oletko aiemmin ollut toimitsijana tapahtumissa? Onko sinulla erityistaitoja, joita haluaisit hyödyntää tehtävässäsi?

Talkoopäivät: Ilmoita päivät, jolloin voit olla talkootyössä. Talkoolaisia tarvitaan runsaasti myös ennen varsinaista kilpailupäivää.

Kisojen toimitsijatyö on vapaaehtoista talkootyötä. Kisaorganisaatio ei korvaa majoitus-, matka- tai puhelinkuluja. Talkoopäivinä tarjoamme ruokailun ja kahvin.

 
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.