LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
22.-23. helmikuuta 2020

Hinnasto

 

Hintaportaat 2019-2020

Aikajakso 50 KM 32 KM 20 KM *
1. Toukokuuta - 30. Kesäkuuta 59,00 € 40,00 € 25,00 €
1. Heinäkuuta - 15. Lokakuuta 70,00 € 45,00 € 30,00 €
16. Lokakuuta - 15. Joulukuuta 80,00 € 55,00 € 35,00 €
16. Joulukuuta - 15. Helmikuuta 90,00 € 65,00 € 40,00 €
16. Helmikuuta - 23. Helmikuuta
Jälki-ilmoittautuminen **
100,00 € 75,00 € 45,00 €
(*) Vapaan 20 km:n kilpailussa sekä aikuisien ja junioreiden osallistumismaksu on sama. Perinteisen 20 km:n kilpailussa aikuisia ja junioreita ei ole eroteltu.
(**) Jälki-ilmoittautumisen aikana voit tehdä ilmoittautumisen netissä, mutta ilmoittautumisen voi maksaa vain kisakansliassa aukioloaikoina. Katso kisakanslian aukioloajat →
HUOM. Lähtönumeron saa vasta kun ilmoittautuminen on maksettu. Huomioi tämä varsinkin jälki-ilmoittautumisen aikana. Lähtönumerosi näet lähtönumerohausta - voit myös varmistaa, että ilmoittautumisesi on saatettu loppuun, mikäli nimesi näkyy listassa.
 

Tarjous: P50+V50 110€ !

Mikäli osallistut molemmille 50 km:n matkoille (Perinteinen ja Vapaa 50km ) saat osallistumisen yhteishintaan 110 € (norm. hinta 118-200 € ajankohdasta riippuen)! Tarjous on voimassa 15. Joulukuuta asti.

 

Tarjous: P20+V20 50€ !

Mikäli osallistut molemmille 20 km:n matkoille (Perinteinen ja Vapaa 20km ) saat osallistumisen yhteishintaan 50 € (norm. hinta 50-90 € ajankohdasta riippuen)! Tarjous on voimassa 15. Joulukuuta asti.

 

Ryhmäalennus

Joka 11. ilmoittautuminen on ilmainen! Ryhmäalennus edellyttää, että koko joukkue on ilmoitettu samaan laskuun. Laskuja ei voi myöhemmin yhdistellä.

 

Maksutavat

Ilmoittautumisen voit maksaa kätevästi netissä yleisimpien verkkopankkien avulla (verkkomaksusta veloitamme lisäksi 2,50 € pankkikuluja per siirto). Netin kautta voit valita maksutavaksi myös laskun, jonka voit maksaa tilillemme tai voit toimittaa meille maksun kuntoseteleillä postitse. Saamastasi laskusta ilmenee laskutustiedot.

Voit myös maksaa osallistumisen paikanpäällä Finlandia-hiihdon toimistolla.
Toimistolla maksuvälineinä käy:

 • Käteinen
 • Kulttuuri- ja kuntosetelit

Toimistolla ei voi maksaa pankki- tai luottokortilla.

Jälki-ilmoittautumisen aikana osallistumismaksun voi suorittaa vain paikanpäällä Kisakansliassa.
Kisakansliassa maksuvälineinä käy:

 • Käteinen
 • Kulttuuri- ja kuntosetelit
 • Yleisimmät pankki- ja luottokortit
 • Liikunta ja kulttuuriseteli -palveluiden kortit, joihin on liitetty pankkiominaisuus (varauksella)

Jälki-ilmoittautumisen aikana voit tehdä laskun myös ennakkoon nettisivujemme kautta ja tulostaa laskun mukaasi kisakansliaan. Jälki-ilmoittautumista ei voi kuitenkaan maksaa etukäteen pankkitilillemme vaan jälki-ilmoittautumisen aikana osallistumismaksu täytyy maksaa paikanpäällä Lahdessa kisakansliassa aukioloaikoina. Kisakanslian aukioloajat näet → Ohjelma sivulta.

 

Liikuntaetusetelit ja -palvelut

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaetuseteleillä:

 • Smartumin seteleillä
 • Edenred Virikeseteleillä
 • Tyky kuntoseteleillä

Täytä normaalisti ilmoittautumislomake ja valitse laskukohdassa postitettava lasku, postita setelit ja tulostettu lasku Finlandia-hiihdon toimistoon.
→ katso yhteystiedot

Voit käyttää myös seuraavia verkkopalveluita maksaessasi ilmoittautumismaksun:

Toimi yllä mainittujen palveluntarjoajien ohjeistuksen mukaan maksaessasi ilmoittautumismaksua ko. palveluissa.
Yleisesti liikuntaetupalveluissa etsitään ensiksi maksun saaja (Finlandia-hiihto), jonka jälkeen syötetään maksettava summa ja lisätään viestikenttään laskun viite- tai tilausnumero.

HUOM!

 • Sinun pitää tehdä ilmoittautuminen Finlandia-hiihtoon aina ennen ilmoittautumismaksun suorittamista, jotta voimme yhdistää maksamasi summan ilmoittautumiseesi.
 • Liikuntaetupalveluiden verkkomaksuista saamme sähköpostikuittauksen palveluntarjoajalta.
 • Voit maksaa osallistumismaksun myös osissa: etuseteleillä ja tilisiirrolla/käteisellä. Mikäli menettelet näin, muista aina mainita siitä meille, joka kirjeen yhteydessä tai sähköpostitse.
 • Mikäli etuseteleidesi arvo on suurempi kuin laskun summa, emme liikuntaetutarjoajien sääntöjen mukaan saa palauttaa erotusta.
 • Jos maksat yllä mainituilla verkkopalveluilla jälki-ilmoittautumisesi, sinun tulee esittää saamasi kuitti kassalla.

 

Hyvitys edelliseltä vuodelta

Jos sinulla on peruutuksen takia rahaa sisällä, summa vähennetään automaattisesti osallistumismaksustasi kun ilmoittaudut oman Finlandia-tunnuksesi avulla tapahtumaan. Ilmoittautuessasi kannattaa huomioida, että hyvitys näkyy vasta ilmoittautumisen viimeisessä vaiheessa, sen jälkeen kun olet valinnut laskutustavan. Hyvitys on käytettävä ennen seuraavaa Finlandia-hiihtoa, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.

Katso lisätietoja peruutuksista ja hyvityksistä.

Ongelmatapauksissa ota yhteys toimistoon.

 
 

Vahvistus osallistumisesta

Emme erikseen lähetä vahvistusta maksetusta laskusta.

Jos haluat tietää lähtönumerosi, nopein tapa on tarkistaa oma Lähtönumerosi täältä. Mikäli lähtönumero löytyy nimelläsi, tarkoittaa se myös, että ilmoittautumismaksu on maksettu onnistuneesti.

Pyrimme antamaan lähtönumeron maksaneelle osallistujalle niin nopeasti kuin mahdollista. Verkkomaksu on nopein vaihtoehto, jolloin maksettu osallistumismaksu näkyy meillä normaalisti saman arkipäivän aikana. Tilille maksettaessa aikaa kuluu normaalisti pankkipäivän verran, kuten myös Sporttipassilla maksettaessa. Postin kautta lähetettävä maksu (kuntosetelit yms.) on hitain vaihtoehto. Paikanpäällä Finlandia-hiihdon toimistossa lähtönumeron saa heti (paitsi jälki-ilmoittautumisen aikana).

Ongelmatapauksissa ota yhteys toimistoon.

 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 • Twiittaa @finlandiahiihto
 • Seuraa meitä Facebookissa
 • 47. Finlandia-hiihto järjestetään 22.-23.2.2020
 • Ilmoittaudu 1. toukokuuta alkaen!
 • Lauantaina 22. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km perinteisen hiihtotyylin kilpailut
 • Sunnuntaina 23. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km vapaan hiihtotyylin kilpailut
 • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.