Ilmoittautuminen jatkuu 19.2. saakka

VAHVISTUSKIRJEET OVAT LÄHETETTY 17.2.2022.

Jatkamme ilmoittautumista lauantai 19.2. saakka. Ilmoittautua voit tästä. Verkkomaksut ja verkossa toimivat liikuntaetupalvelut toimivat maksuvälineinä, fyysisiä liikuntaetuseteleitä tai laskulla maksamisia emme enää ota vastaan. Varsinaista jälki-ilmoittautumista sunnuntaina ei ole.

Lähtönumeroihin ei voi vaikuttaa, eli toisin sanoen 65 km:n kilparyhmä on täynnä.

Vahvistuskirjeet, jotka olivat ilmoittautuneet 16.2. mennessä, ovat lähetetetty 17.2. n klo 20:00. Niille, jotka ovat ilmoittautuneet 16.2. jälkeen vahvistuskirjeitä lähetetään aika-ajoin. Vahvistuskirjeet lähetään osoitteesta noreply@mail.onreg.com

Lahdessa on satanut tämä viikko märkää lunta, suuremmilta vesisateilta kuitenkin vältyttiin, joten tapahtuma vaikuttaa radan osalta hyvältä. Viikonlopuksi on luvattu pakkasta ja sunnuntaiksi ihanteellinen -2c puoliaurinkoinen keli.

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.