FINLANDIA-HIIHTO siirtyy järjestettäväksi kilpailuna 20.2.2022

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Finlandia-hiihtoa ei voida järjestää suunnitellusti 12.-13.2. Aluehallintovirasto on asettanut rajoitukset yleisötapahtumille, jotka kestävät 19.2. asti.

Finlandia-hiihto tullaan järjestämään kilpailuna sunnuntaina 20.2. perinteisellä hiihtotavalla 65, 32 ja 20 kilometrin matkoilla.

20.2. hiihdettävään kilpailuun voi osallistua vähintään Skipassi-tasoisella kansallisella lisenssillä tai FIS-lisenssillä. Kilpailuun osallistuvien tulee ilmoittaa lisenssinumerot osoitteeseen entry@finlandiahiihto.fi 16.2. mennessä.

Lähtönumerot, niiden osalta, jotka eivät osallistu 20.2. hiihdettävään kilpailuun, siirtyvät automaattisesti vuodelle 2023.

Lisätietoja lisensseistä ja ilmoittautumisesta tullaan kertomaan lisää Finlandia-hiihdon nettisivuilla.

 

Virtuaalinen Finlandia-hiihto 12.-19.2.2022

Virtual Finlandia-hiihto on Finlandia-hiihdon virtuaalinen vaihtoehto tapahtuman järjestämiselle pandemia-aikana. Virtuaalitapahtuman tarkoitus on antaa liikunnan ystäville mahdollisuus osallistua tapahtumaan haluamallaan tavalla ja haluamassaan paikassa itsenäisesti ja mahdollisimman turvallisesti.

Virtuaalitapahtumaan ilmoittaudutaan Finlandia-hiihdon nettisivuilta. Tapahtumalle on määritetty aikaraja, jolloin tapahtumaan voi osallistua. Tapahtumaan voi ilmoittautua etukäteen ja ilmoittautua voi aina viimeiseen päivään asti, jolloin tapahtuma on aktiivinen.

Virtuaalisen suorituksen voi tehdä 12.-19.2.2022 ja tieto suorituksesta lähetetään tulospalvelujärjestelmään 12.-13.2.reitti avataan Lahdessa mukaillen Finlandia-reittiä. Merkityllä reitillä Virtual Finlandia-hiihtoon osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla. Järjestäjä ei ole vastuussa vahinkotapauksissa, olivat mahdolliset vahingot sitten terveydellisiä tai aineellisia. Osallistujien tulee noudattaa voimassa olevia viranomaissäädöksiä.

Virtuaali hiihto ei ole kilpailu, eikä palkintoja jaeta. Osallistujien kesken arvotaan 10 osallistumisoikeutta vuoden 2023 Finlandia-hiihtoon. Jokainen osallistuja saa suorituksestaan Virtual Finlandia-hiihto diplomin.

Ilmoittautuminen Virtual Finlandiaan aukeaa 24.1.2022

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.