Virtuaali Finlandia-hiihto

Koronatilanteeesta johtuen itse Finlandia-hiihdon järjestäminen on vielä epävarmaa, mutta ainakin yksi asia on varmaa. Tämä vuonna on mahdollista osallistua Finlandia-hiihtoon myös virtuaalisesti!

Virtual Finlandia-hiihto on Finlandia-hiihdon virtuaalinen vaihtoehto tapahtuman järjestämiselle pandemia-aikana. Virtuaalitapahtuman tarkoitus on antaa hiihdon ystäville mahdollisuus osallistua tapahtumaan haluamassaan paikassa itsenäisesti ja mahdollisimman turvallisesti.

Virtuaali tapahtumaan ilmoittaudutaan Finlandia-hiihdon nettisivuilta. Tapahtumalle on määritetty aikaraja, jolloin tapahtumaan voi osallistua. Tapahtumaan voi ilmoittautua etukäteen ja ilmoittautua voi aina viimeiseen päivään asti, jolloin tapahtuma on aktiivinen.

Hiihdon voi suorittaa 20.2.-14.3.2021 välisenä aikana ja lähettää tiedon suorituksesta tulospalvelujärjestelmään.

Matkoina on valittavissa lyhyempi vaihtoehto 10-20 kilometriä tai pidempi 30-65 km. Suoritus tulee tehdä yhtäjaksoisena. Mikäli mittaat tulosta (esim. GPS-kello, älypuhelin tai vastaava), voit pysäyttää ajanoton taukojesi aikana.

Matkan voi suorittaa hiihtäen, mutta myös muut tavat käyvät, kuten juosten, pyöräillen tai vaikka uiden (korj. aikaisemmin kerromme, että vain hiihtäen).

Virtuaali hiihto ei ole kilpailu, eikä palkintoja jaeta. Osallistujien kesken arvotaan 10 osallistumisoikeutta vuoden 2022 Finlandia-hiihtoon. Jokainen osallistuja saa suorituksestaan Virtual Finlandia-hiihto diplomin.

Virtual Finlandia-hiihtoon osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla. Järjestäjä ei ole vastuussa vahinkotapauksissa, olivat mahdolliset vahingot sitten terveydellisiä tai aineellisia.

Osallistujien tulee noudattaa voimassa olevia viranomaissäädöksiä.

Osallistumismaksu Virtual Finlandia-hiihtoon on 15EUR, matkasta riippumatta.

Osallistumismaksu sisältää digitaalisen rintanumeron, jonka voit tulostaa itsellesi, tulostenkäsittelyn sekä digitaalisen diplomin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Worldloppet Virtual Racing Leagueen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät täältä:
https://www.finlandiahiihto.fi/Ilmoittautuminen/Virtual-Finlandia-hiihto

 

Worldloppet Virtual League

Tapahtumaan osallistumisesta ei saa Worldloppet leimoja. Osallistujalla on kuitenkin mahdollisuus osallistua Worldloppet Virtual Racing League tapahtumaan. Jokainen, joka on osallistunut 7 eri Worldloppet virtuaalitapahtumaan saavat tunnustukseksi Worldoppetin Virtual Racer -tittelin. Tittelillä on mahdollista tilata Wordloppetin ainutlaatuinen Virtual Racer T-paita sekä osallistua Worldloppetin järjestämiin arvontoihin. Worldloppet Virtual Racing Leagueen edellyttää tietojesi luovutusta Worldloppet organisaatiolle. Lisäksi sinun pitää kirjautua tai tehdä tili Worldloppetin MyLoppet palveluun. Worldloppet Virtual Leagueen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Lisätietoja Virtual Racing Leaguesta osoitteessa https://www.worldloppet.com/what-is-virtual-racing/ - käy myös tutustumassa VR Leaguen Facebook ryhmään.

 

Tiedote Finlandia-hiihto 28.1.2021
Vapaasti käytettävissä päiväyksestä alkaen


Anton Floor
Media- ja tiedotusvastaava
040-7703758
anton.floor@lhs.fi

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.