Juha Viljamaa jatkaa Worldloppetin presidenttinä


Juha Viljamaa voitti äänestyksen kun kansainvälisen kattojärjestön Worldloppetin jäsenet äänestivät järjestön puheenjohtajuudesta. Viljamaan vastaehdokas äänestyksessä oli Yhdysvaltojen Ben Popp, American Birkebeinerin massahiihtotapahtuman johtaja. Worldloppetin vuosikokous pidettiin 15.6.2020 poikkeuksellisesti etäkokouksena ensimmäistä kertaa sen historiassa.

Viljamaa valittiin neljä vuotta sitten Worldloppetin presidentiksi ja hänen kautensa jatkuu seuraavat neljä vuotta. Juha Viljamaa on myös Finlandia-hiihdon päätoimikunnan asiantuntijajäsen. Hiihto ja varsinkin massahiihtotapahtumat ovat Juhan sydäntä lähellä oleva asia ja hän on jo vuosia edistänyt lajin merkityksellisyyttä useilla tavoilla, niin kotimaisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Finlandia-hiihto onnittelee Juha Viljamaata valinnasta.

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.