LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
27.-28. helmikuuta 2021

Biokaasulla kohti hiilineutraalia Finlandia-hiihtoa!

Tiedote 16.1.2016

Vihreät arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme

Finlandia-hiihto pyrkii ottamaan ilmasto-arvot huomioon kaikessa toiminnassa. Kaslink yhteistyö tuo tämän konkreettisesti osaksi hiihtäjä kokemusta.

Kaslink Aito on mukana Finlandia-hiihdossa tukemassa osallistujien hiihtotaivalta tuotteillaan.

Kaurapohjaiset Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta. Tuotteet valmistetaan biokaasun voimalla luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen.

 

Yhteistyö Laakkosen kanssa saa jatko vuonna 2020

Laakkonen luovutti ŠKODA Octavia Combi 1.5 TSI G-TEC Style BusinessLine DSG-mallin, automaattivaihteisen farmariauton, Finlandia-hiihdon organisaation käyttöön Lahdessa.

47. Finlandia-hiihto järjestetään Lahdessa 22.–23.2.2020. Finlandia-hiihto on nuorisourheilua tukeva tapahtuma. Liikunnalla ja terveydellä on keskeinen rooli hyvinvoinnissa. joka on myös Laakkoselle tärkeä asia. Laakkonen on mielellään mukana valituissa lasten ja nuorten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä hankkeissa.

Yhteistyön osana Laakkonen Lahden ŠKODA-myynnistä Jani Marttinen (kuvassa oikealla) ja Iinu Kopra (kuvassa toinen vasemmalta) luovuttivat uuden ympäristöystävällisen ŠKODA Octavia-kaasuauton Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön. Auton vastaanottivat Finlandia-hiihdon markkinointipäällikkö Hannu Viitala (kuvassa toinen oikealta) ja Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Marvaila (vasemmalla).

"Skodan menestysmallistosta Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön valikoitui hyvin varusteltu, tilava ja ennen kaikkea ympäristöystävällinen SKODA Octavia G-TEC farmari. Se kuljettaa hiihtoporukat mukavasti ja varmasti perille ja latujen äärelle.", sanoo Lahden Laakkosen ŠKODA-myyntipäällikkö Marko Marttinen.

"Finlandia-hiihto on erittäin tyytyväinen Laakkosen ja ŠKODAn kanssa solmittuun, nyt jo useita vuosia jatkuneeseen yhteistyösopimukseen. Sopimus on arvokas lisä rakentaessamme uutta ilmettä Suomen hiihtokulttuuriin. Ja mikä tärkeintä, kaikki kohdentuu seurojemme vahvaan nuorisotoimintaan sekä maan suurimpaan lasten hiihtotapahtumaan Lasten Finlandiaan", kommentoi markkinointipäällikkö Hannu Viitala.

"Organisaatiomme käyttöön saatu ŠKODA Octavia G-TEC kaasuauto on varmasti hyvä valinta autoksi talvisen suurtapahtuman järjestelyissä. Auto omalta osaltaan viestii myös yhteisestä vastuustamme ympäristöä kohtaan. Auto on tilava, hyvin varusteltu, ketterä ajettava ja ennen kaikkia autossa istuessa se myös tuntuu turvalliselta. Farmarimalli antaa monipuoliset käyttömahdollisuudet vähän isommallekin perheelle tai porukalle.", jatkaa Viitala.

Laakkonen ja ŠKODA toivottavat kaikille Finlandia-hiihtoon osallistuville hauskaa ja turvallista hiihtotapahtumaa! Nähdään taas paikan päällä!

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.