LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
22.-23. helmikuuta 2020

Lasten Finlandia huipentaa talven torstaina 7. maaliskuuta

Finlandia-hiihto kannustaa tänäkin vuonna Lahden alueen koululaisia ladulle nauttimaan hiihdosta. Lasten Finlandia tuo jo viidennen kerran Lahden, Nastolan ja Hollolan 1. –4. luokkalaisia viettämään mukavaa hiihtopäivää kouluporukassa. Tällä kertaa tapahtumaan on ilmoittautunut noin 1500 lasta.
– Tänä vuonna olemme saaneet kamppailuareenan käyttöön, joten saamme ohjattua luokkakokonaisuudet paremmin reitille. Viime vuoteen verrattuna ykkös- ja kakkosluokkalaisten reitti hiihdetään pikkuisen pidempänä lenkkinä. Joka vuosi yritämme pikkuisen petrata edellisestä vuodesta, Lasten Finlandian johtaja Kari Koskinen kertoo.
Lasten Finlandian toteuttamisessa isossa roolissa on yhteistyö Vierumäen urheiluopiston kanssa. Vierumäeltä tapahtuman järjestämiseen osallistuu 40–50 liikunnanohjaajaopiskelijaa. Se ilahduttaa Koskista, kuten myös yleinen hiihtoinnostus.
– Hienoa on myös, että saimme tänä vuonna Lahdessa ensilumenladun auki jo marraskuussa, ja mahdollisuudet harrastaa hiihtoa ovat olleet todella hyvät, Koskinen sanoi.

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Twiittaa @finlandiahiihto
  • Seuraa meitä Facebookissa
  • 47. Finlandia-hiihto järjestetään 22.-23.2.2020
  • Ilmoittaudu 1. toukokuuta alkaen!
  • Lauantaina 22. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km perinteisen hiihtotyylin kilpailut
  • Sunnuntaina 23. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km vapaan hiihtotyylin kilpailut
  • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.