LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
22.-23. helmikuuta 2020

4400 hiihtäjää ja paljon onnistuneita ratkaisuja

Finlandia-hiihtoon osallistui tänä viikonloppuna 4400 hiihtäjää. Finlandia-hiihdon puheenjohtaja Raiko Pousi oli viikonlopun jälkeen melko tyytyväisin mielin.

– Hiihtäjämäärä on mukava ”kasi miinus”. Jälki-ilmoittautuneita toivoimme vähän enemmän, niitä ei tullut ihan niin paljon kuin oli ajatus. Saimme tälle vuodelle asioita kehitettyä ja parannettua, kuten kisailmettä vähän paremmaksi, puitteet stadionilla ja kisakeskuksessa olivat hienot. Oli hyvä, että ruokailu oli isossa tilassa alhaalla, sillä se antoi arvoa palkintojenjaolle, Pousi sanoi tyytyväisenä.

Kilpailullisesti kärjen osalta nähtiin hyviä kilpailuja, lisäksi huolto pelasi hyvin. Haasteita oli lauantaina haastavien sääolosuhteiden vuoksi ladun kanssa, vaikka kaikki mahdollinen pyrittiinkin tekemään asian suhteen. Jatkossa latujen säilymisen parantamiseksi mietitään vielä enemmän keinoja.

Sunnuntaina nähtiin myös Fatbike-maastopyöräily osana Finlandia-hiihtoa. Pousi piti tapahtumaa hyvänä lisänä Finlandia-tarjontaan ja uskoi sen voivan kehittyä edelleen.

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Twiittaa @finlandiahiihto
  • Seuraa meitä Facebookissa
  • 47. Finlandia-hiihto järjestetään 22.-23.2.2020
  • Ilmoittaudu 1. toukokuuta alkaen!
  • Lauantaina 22. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km perinteisen hiihtotyylin kilpailut
  • Sunnuntaina 23. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km vapaan hiihtotyylin kilpailut
  • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.