LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
22.-23. helmikuuta 2020

Yhteistyössä: Laakkonen luovutti Škoda Kodiaq-maasturin Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön Lahdessa

46. Finlandia-hiihto järjestetään Lahdessa 23.–24.2.2019. Finlandia-hiihto on nuorisourheilua tukeva tapahtuma, joka on osaltaan ajamassa Laakkoselle tärkeää lasten ja nuorten hyvinvoinnin asiaa. Liikunnalla ja terveydellä on keskeinen rooli hyvinvoinnissa.

Solmitun yhteistyön myötä Laakkonen Lahden Skoda-myyntipäällikkö Marko Marttinen ja Skoda-automyyjä Iinu Kopra luovuttivat uuden Skoda Kodiaq-maasturin Finlandia-hiihto-organisaation käyttöön. Aurinkoisena talvipäivänä autoa vastaanottamassa olivat hymyssä suin Finlandia-hiihdon markkinointipäällikkö Hannu Viitala ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Esko Saari sekä Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Marvaila.

”Tämä Škodan Kodiaq-malli tarjoaa nautinnollisia ajoelämyksiä ja suoritusvarmuutta autoiluun niin kaupungissa kuin maantielläkin. Se vie hiihtoporukat varmasti perille ja ladun äärelle – pito on aina kohdallaan”, sanoo myyntipäällikkö Marko Marttinen.

"Finlandia-hiihto on erittäin tyytyväinen Laakkosen ja Škodan yhteistyösopimukseen. Sopimus on arvokas rakentaessamme uutta ilmettä hiihtoomme. Ja mikä tärkeintä, kaikki kohdentuu seurojemme vahvaan nuorisotoimintaan sekä maan suurimpaan lasten hiihtotapahtumaan Lasten Finlandiaan", kommentoi markkinointipäällikkö Hannu Viitala.

"Organisaatiomme käyttöön saatu Škoda Kodiaq on osoittautunut mainioksi autoksi talvisen suurtapahtuman järjestelyissä. Auto on erittäin maastokelpoinen tämän hetkisissä lumisissa olosuhteissa. Auto on ketterä ja vakaa niin maastossa kuin tien päälläkin ja ennen kaikkia autossa istuessa tunne on turvallinen. Tilavat henkilötilat- ja tavaratila antaa autolle myös monipuoliset käyttömahdollisuudet", jatkaa Viitala.

Laakkonen ja Škoda toivottavat kaikille Finlandia-hiihtoon osallistuville hauskaa ja turvallista hiihtotapahtumaa! Nähdään paikan päällä!

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Twiittaa @finlandiahiihto
  • Seuraa meitä Facebookissa
  • 47. Finlandia-hiihto järjestetään 22.-23.2.2020
  • Ilmoittaudu 1. toukokuuta alkaen!
  • Lauantaina 22. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km perinteisen hiihtotyylin kilpailut
  • Sunnuntaina 23. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km vapaan hiihtotyylin kilpailut
  • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.