LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
23-24. helmikuuta 2019

Finlandia-hiihto hiihdetään huippuolosuhteissa täyspitkällä reitillä

Lahden ja Hollolan seudulla talvi on ollut sen verran hyväluminen, että Finlandia-hiihdossa päästään lauantaina ja sunnuntaina hiihtämään suunnitelluilla reiteillä. Pisin reitti on siis 50 kilometriä, joka on myös erinomaisessa kunnossa.

Finlandia-hiihtoon on ilmoittautunut ennakkoon reilut 3500 hiihtäjää, lisäksi tapahtumaan on jo osallistunut Lasten Finlandiassa liikkuneet reilut 2000 lasta.

– Olosuhteet ovat muutaman haastavamman talven jälkeen erinomaiset, ja toivomme hiihtäjämäärän kasvavan tuosta vielä melkoisesti. Viikonlopulle sääennusteet lupaavat mitä parhainta hiihtosäätä, joten ei muuta kuin nauttimaan Finlandiasta, Finlandia-hiihdon pääsihteeri Tiina Hernesniemi kannustaa.

Tutuista nimistä mukana ovat jälleen Kari Varis, Sini Alusniemi, Niko Nättinen ja monet muut. Viikonlopun matkakattauksena on tutusti lauantaina perinteisen 50 ja 32 kilometriä sekä sunnuntaina vapaalla 50, 20 ja 100. Viime vuonna ohjelmaan tullut 100 km hiihdettiin tuolloin perinteisellä.

 

 

Sulje
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Twiittaa @finlandiahiihto
  • Seuraa meitä Facebookissa
  • 46. Finlandia-hiihto järjestetään 23-24.2.2019
  • Ilmoittautuminen 1. toukokuuta alkaen!
  • Lauantaina 23. helmikuuta 50 km, 32 km ja 20 km perinteisen hiihtotyylin kilpailut
  • Sunnuntaina 24. helmikuuta 50 km ja 20 km vapaan hiihtotyylin kilpailut
  • Katso kuvat Instagramissa ja KUVAT.FIssä

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.