LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
24-25. helmikuuta 2018

Joukkuesarjat

 

Joukkuekilpailu

Joukkuekilpailu käydään molemmilla 50 km:n matkoilla. Joukkueen nimi on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Joukkueessa pitää olla vähintään neljä hiihtäjää, jotta se voisi tulla huomioiduksi joukkuekilpailussa, ylärajaa hiihtäjämäärässä ei ole. Neljän parhaan hiihtäjän tulokset lasketaan yhteen ja joukkueelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kilpailun jälkeen.

  • Ilmoittautuminen
    • Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan automaattisesti, mikäli vähintään neljällä osallistujalla on täsmälleen sama tieto ilmoittautumiskaavakkeen kentässä "Seura, joukkue tai yritys". Myös matka pitää olla 50 km. Huomioi, että sekä perinteisessä ja vapaassa tyylissä on oma joukkuekilpailunsa.

VARMISTA, ETTÄ JOUKKUETIETO ON KIRJOITETTU TÄYSIN SAMALLA TAVALLA jokaisen joukkueeseen jäsenen kesken. Tämä on hyvin tärkeää, sillä muuten emme pysty takaamaan, että joukkueen tulokset huomioidaan. Mikäli huomaat virheen joukkuenimien tiedoissa, ota yhteys toimistoon → ja korjaamme virheen puolestasi.

 
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.